SeTracker 2 app

De horloges van GPSKIDZ werken met de SeTracker app. Een betrouwbare app die blijft doorontwikkelen en word uitgebreid met nieuwe functies. SeTracker 2 beschikt over de volgende talen: Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Duits

De app is gratis te downloaden in de Appstore en Google Play Store. De verwachtingen zijn dat er in de toekomst ook een versie beschikbaar komt voor Windows smartphones en desktops.

 

3-keer-nieuw

 

Download  SeTracker

appstore

app-store-website

 

 

Se Tracker menu

 

Beschikbare talen
Nederlands, Duits, Engels en Frans.

Google Maps
SeTracker2 maakt gebruik van de kaarten van Google Maps. Druk op zoek en u krijgt binnen enkele seconden de locatie van het horloge te zien op uw smartphone. In de meeste gevallen kleurt de tekst rood, dat betekend dat het horloge een goed GPS signaal ontvangt. Bij een blauwe tekst maakt het horloge gebruik van LBS positionering, deze is minder nauwkeurig. Kleurt de tekst groen dan maakt het horloge contact met met een WIFI-router of een hotspot.(hiervoor is geen wachtwoord vereist)

Instellingen
Bij instellingen kunt u de SOS telefoonnummers instellen en nog veel meer opties. De SOS nummers zijn de telefoonnummers van de ouders die het kind zelf kan bellen.  U kunt er ook voor kiezen om verschillende meldingen te ontvangen bijvoorbeeld als het horloge is af gedaan, als het horloge een bepaald gebied heeft verlaten en nog veel meer.

Intercom
Met de intercom kunt u ingesproken berichtjes naar het horloge sturen.

Health
Met deze functie kunt u kijken hoeveel stappen uw kind heeft genomen.

Footprint
Met deze functie kunt u kijken welke routes uw kind heeft afgelegd. Dit kan in een tijdsbestek van de afgelopen 24 uur.

Geofence
Met de Geofence kunt u een bepaald gebied afzetten. U kunt in Google Maps een cirkel maken van bijvoorbeeld 500 meter vanaf uw huis. Gaat uw kind buiten deze cirkel krijgt u automatisch een melding.

Message
Hiermee kunt u tekst berichtjes naar uw kind sturen.

Beloningen
Uw kind belonen met een hartje op het horloge.

Adressenboek
U wilt natuurlijk niet dat zomaar iedereen uw kind kan bellen, daarom is er het adressenboek. U kunt hierin 10 telefoonnummers instellen die het horloge kunnen bellen. Tevens zijn dit de nummers die uw kind kan bellen via het telefoonboek.
Telefoonnummers die het horloge niet herkent worden automatisch doorgeschakeld naar de voicemail.

UDATES
De SeTracker app word nog door ontwikkeld en heeft soms een update nodig. Dit kunt u gewoon doen zoals u dat gewend bent van andere apps op uw smartphone.

 

 

Download  SeTracker nu!

appstore

app-store-website

 

GPSKIDZ stelt zich niet aansprakelijk voor de werking van de SeTracker app.