Retourneren

 

GPSKIDZ hanteert een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u bepalen of u de aankoop wilt houden of niet. Als u besluit dit niet te doen, dan kunt u het aan ons retourneren. Echter moet u zich wel houden aan bepaalde voorwaarden aangezien wij de producten nog wel moeten kunnen verkopen.

 

Voorwaarden:

  • Mocht het pakket beschadigd aankomen bij u raden wij aan om het te weigeren
  • Het horloge dient in de ongeschonden originele verpakking¬†terug gestuurd te worden
  • Het horloge mag niet gedragen zijn
  • Het horloge mag niet beschadigd zijn
  • Na het inloggen op de server kunt u het horloge niet meer retourneren aangezien u het wachtoord kunt wijzigen naar alleengebruik
  • De originele QR en EAN code stickers moeten nog achter op het horloge zitten
  • U kunt niet zomaar het horloge opsturen. U dient eerst contact op te nemen via ons contactformulier of via de mail (info@gpskidz.com)
  • Bij een retourzending is het noodzakelijk dat u uw gegevens meestuurt met het horloge
  • Eventuele schade tijdens de retourzending zijn voor eigen risico
  • Verzendkosten zijn voor de koper

 

Hoe retourneer ik een product?

Komt op basis van bovenstaande punten het product in aanmerking voor een retournering? Dan is het van belang om met onze klantenservice contact op te nemen. U ontvangt van ons een zogenoemd RMA formulier. Dit is een vereiste voor iedere terugzending. Zo kunnen wij precies nagaan welke bestellingen er retour komen en zo uw klacht netjes kunnen afhandelen.

Wij zullen zo snel mogelijk het RMA formulier toezenden. Wij vragen dan wel om binnen 14 dagen na ontvangst van dit formulier de bestelling te retourneren. Zo ontstaat er geen verwarring en wordt er niet onnodig lang op een retourzending gewacht. Vergeet niet om het bewijs van de retourzending goed te bewaren. Ook is het verstandig om het pakket verzekerd retour te sturen. Daarmee voorkomt u dat een onbeschadigd product alsnog beschadigd bij ons aankomt.

 

Hoe gaat het daarna verder?

Direct na de ontvangst van de retourzending, gaan we het product en de conditie daarvan bekijken. Zo controleren wij of het product compleet is en of alle onderdelen nog in goede staat zijn. Zodra deze controle klaar is ontvangt u van ons een bevestiging.

We streven ernaar om zo snel mogelijk na de ontvangst van uw retourzending het aankoopbedrag terug te storten. Wettelijk zijn wij verplicht uw geld binnen dertig dagen na ontvangst van de retourzending over te maken. Bij GPSKIDZ vinden wij dertig dagen te lang en proberen om dit binnen 5 werkdagen te realiseren.