Over ons

 

Welkom bij GPSKIDZ!

GPSKIDZ is een jong dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in GPS horloges voor kinderen en ouderen. Laat ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Dennis Adriaansen, eigenaar van GPSKIDZ en trotse vader van 2 fantastische dochters.

Kleine kinderen worden groter en hebben steeds meer ruimte nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Buitenspelen met vriendjes en vriendinnetjes zonder vader of moeder is hier een onderdeel van. Dit is een grote stap voor ouders. Als het zover is heb je geen controle meer over je kind en moet je er op vertrouwen dat hij of zij zich aan de afspraken en regels houdt die je hen hebt bijgeleerd.

Elke ouder zal vast wel herkennen dat je op deze momenten een onrustig gevoel hebt. Ik zat niet lekker ontspannen op de bank en ging toch iedere 5 minuten even buiten kijken of ze nog steeds op de afgesproken plek aan het spelen was. In de meeste gevallen was er niets aan de hand totdat ik weer eens besloot een kijkje te nemen en ik kwam er achter dat ze niet op de afgesproken plaats aan het spelen was. Op dat moment sloeg de paniek toe en wist ik even niet waar ik het zoeken moest. De meest nare gedachtes speelde door mijn hoofd. Na 10 minuten roepen en zoeken was ze weer boven water. Gelukkig bleek er niets aan de hand te zijn, ze was even bij een vriendinnetje in de tuin aan het spelen zonder het gevraagd te hebben. Dit onbeschrijfelijke gevoel wil ik nooit meer meemaken! Dit moest anders!

 

De oplossing

In eerste instantie dachten wij aan een mobiele telefoon, maar een kind van 4 jaar zal deze snel kwijt raken en is te ingewikkeld in gebruik. Na wat zoeken kwamen wij in aanraking met het GPS horloge, dit was de oplossing! Na wat modellen te hebben getest van Chinese sites bleken deze GPS horloges niet te werken. De software ondersteunde geen Europese telecom netwerken en dit was een probleem.
Hierdoor kon ik het horloge nog steeds niet gebruiken voor mijn dochter.

Samen met de leverancier hebben wij een aantal aanpassingen aan de software verricht zodat het GPS horloge het Europese telecom netwerk ondersteund. Nu kunnen de horloges ook in Nederland gebruikt worden.

Wat een fijn gevoel, nu kan ik mijn dochter met een gerust hart buiten laten spelen. Met de app op mijn telefoon kan ik precies zien waar ze is. Als er iets met haar aan de hand is kan zij mij met 1 druk op de knop bellen. Ik kan mijn dochter nu ook zelf bellen om te vragen of alles goed gaat.

 

logo

Heeft u een vraag of opmerking? Wij horen het graag van u.

GPSKIDZ
Lange dreef 273
2285KD Rijswijk
info@gpskidz.nl
Tel: +316 23 29 76 74
Kvk: 67168671